Jenna ja koirat

Minun nimeni on Jenna ja olen rakastanut koiria siitä lähtien, kun olin pikkutyttö. Sain ensimmäisen koirani ollessani 11-vuotias ja minkälainen matka siitä alkoikaan vaikean ja ihmisiä kohtaan aggressiivisen koiran kanssa!

Tuo koira ehti eläessään ja vielä pitkään kuolemansa jälkeenkin opettamaan minulle paljon. Nykyisin näen, kuulen ja hahmotan koirien viestejä, signaaleja ja keskinäistä kommunikaatiota tavalla, joka on vienyt minut työskentelemään myös yhä haastavempien ongelmatapausten pariin. Lisäksi sama koira sytytti loputtoman liekin näitä mielenkiintoisia koiraeläimiä kohtaan. Kyseessä on sellainen elämäntapa ja harrastus, jonka äärellä ei koskaan voi tulla valmiiksi – ja opin matka sen kuin jatkuu.

Työelämäni olen viettänyt tiiviisti erilaisten markkinoinnin ja viestinnän projektien parissa, minkä lisäksi koiramaista elämäntapaani on jo vuosien ajan tasapainottanut harrastuneisuuteni tanssin ja joogan, sekä kodin, pihan ja puutarhan äärellä.

Takanani on jo yli 20 koirien kanssa jaettua vuotta. Niistä yli kymmenen vuotta olen onnekkaasti saanut jakaa erilaisten laumakokoonpanojen kanssa.

Lauma

Kotonamme pienessä ja sievässä rivitaloasunnossa kanssani asustaa neljän koiran lauma. Laumaan kuuluu whippeturokset Olmi ja Alpi, aikuisena kodinvaihtajana meille muuttanut Sumu sekä avopuolisoni mukana perheeseemme liittynyt mittelspitz. Voit kurkkia kunkin koiran omilta sivuilta koirakohtaisia lisätietoja.

Yhteistyö?

Jos olet kiinnostunut näkyvyydestä blogissani tai kaupallisesta yhteistyöstä muissa some -alustoissani kuten Instagramissa ja/tai Facebookissa, kerro siitä minulle sähköpostitse: jenna AT puremattaparas.fi

4

Vastaa