Jenna ja koirat

Minun nimeni on Jenna ja olen rakastanut koiria siitä lähtien, kun olin pikkutyttö. Sain ensimmäisen koirani ollessani 11-vuotias ja minkälainen matka siitä alkoikaan vaikean ja ihmisiä kohtaan aggressiivisen koiran kanssa!

Tuo koira ehti eläessään ja vielä pitkään kuolemansa jälkeenkin opettamaan minulle paljon. Nykyisin näen, kuulen ja hahmotan koirien viestejä, signaaleja ja keskinäistä kommunikaatiota tavalla, joka on vienyt minut työskentelemään myös yhä haastavempien ongelmatapausten pariin. Alkuvuosien ahdingon jälkeen minulla onkin nykyisin miltei loputon liekki näitä mielenkiintoisia koiraeläimiä, sekä niiden eleitä ja viestintää kohtaan.

Koirat ovat elämäntapa ja harrastus, jonka äärellä ei koskaan voi tulla valmiiksi – ja opin matka sen kuin jatkuu. Tällä tiellä voi oppia niin koirista, kuin ihmisyydenkin mutkista. Tästä artikkelista voit kurkata 20 vuoden aikaisen koirahistoriani sekä lukea, minkälaisia teemoja kukin koira on elämääni tuonut. Yli 20 :sta koirallisesta vuodesta olen saanut jakaa yli kymmenen vuotta erilaisten laumakokoonpanojen kanssa.

Työelämäni olen viettänyt tiiviisti erilaisten markkinoinnin ja viestinnän projektien parissa, minkä lisäksi koiramaista elämäntapaani on jo vuosien ajan tasapainottanut harrastuneisuuteni tanssin ja joogan, sekä kodin, pihan ja puutarhan äärellä.

Lauma

Kotonamme pienessä ja sievässä rivitaloasunnossa kanssani asustaa neljän koiran lauma. Laumaan kuuluu whippeturokset Olmi ja Alpi, aikuisena kodinvaihtajana meille muuttanut Sumu sekä avopuolisoni mukana perheeseemme liittynyt mittelspitz. Voit kurkkia kunkin koiran omilta sivuilta koirakohtaisia lisätietoja.

Yhteistyö?

Jos olet kiinnostunut näkyvyydestä blogissani tai kaupallisesta yhteistyöstä muissa some -alustoissani kuten Instagramissa ja/tai Facebookissa, kerro siitä minulle sähköpostitse: jenna AT puremattaparas.fi

35

Vastaa