Huh hellettä (=hulluutta)!

Kun mittari näyttää vielä iltasella 21:30 aikoihin +29 °C tuntuu, että ainoa vaihtoehto koirien liikuttamiselle on rento käppäily läheiselle järvelle. Muuten olemmekin vältelleet lenkkeilyä, sillä tällä säällä koirille tuntuu hyvinkin riittävän pihapissatuksilla käyminen ja omaehtoinen ulkoilu mökillä, jossa itse olen käynyt ahkerasti nauttimassa luonnosta sekä hieman viileämpinä päivinä myös kylpytynnyrissä lillumisesta. Kipeä jalkani, jonka taannoin onnistuin venäyttämään ilkeästi on osoittanut toipumisen merkkejä ahkeran keppien avustuksella liikkumiseni myötä ja täten käppäilyt lähijärvelle onnistuvat, voisinpa melkein jo sanoa, heleposti! Viikko lunkia lomailua liikunnasta ja koipi on jo lähes entisensä!

Vaikka minä olenkin joutunut välttelemään jalan rasitusta, koirat ovat nauttineet liikunnan riemusta minunkin edestäni. Tässä kuvasatoa taannoiselta mökkireissulta -ajalta, jolloin säät eivät vielä olleet ihan näin helteiset…

Nuija ja tosi nuija? Ohessa lisää kuvasatoa, joka saattaa vaikuttaa katsojan mielikuvaan rakkaiden lemmikkieni älykkyydestä…

PS. Muutamissa blogeissa on viime päivien aikana ollut mitä hulluimpia listauksia hakusanoista, joilla blogeihin on löydetty. Koska tämä blogimerkintä koostui pääasiassa hulluista kuvista, miksen jatkaisi samalla hullunkurisella linjalla loppuun saakka. Tässä top-5 listaus erikoisimmista hakusanoista, joilla ihmiset ovat löytäneet meikäläistenkin blogiin!
1. jäniksen uloste
2. kaikilla ihmisillä ei valitettavasti käytöstapoja maapallolla
3. koira leikattiin suoli tukossa
4. kissan pihahäkki
5. oma kuva postimerkkiin

Jokainen näistä loistokkaasta hakusanasta aiheutti meikäläiselle suurta hilpeyttä! Kaikissa näissä on (ONKO?!) logiikkaa, sillä olenhan juorunut koirieni hyvistä ja huonoista käytöstavoista ja koiranomistajana varmasti myös niiden ulosteista (koiraihmisten ja pienten lasten äitien suosikkipuheenaihe!) ja tuo kolmantena mainittu liittyy taatusti Rompun taannoiseen seikkailuun. Silti se oli hakusanalauseena niin hauska, että pääsi kyllä suosikkieni joukkoon heittämällä. Täytyy kyllä myöntää, että kahden viimeisenä mainitun yhteys blogiini on vielä toistaiseksi hämärän peitossa… Mutta onneksi muut blogiini johtaneet hakusanat olivat pääasiassa koirieni nimiä sekalaisessa järjestyksessä, nikiroxia, koirieni rotuja tai erilaisia terveyteen liittyviä termejä, kuten ”koiran veriarvot”, ”koira paha ummetus”, ”irtokarvat” ja paikallisen eläinlääkäriaseman nimi ja hinnasto. Vau. Heti kun jaksan kotiudun armeijasta alan treenaamaan ja kisaamaan koirieni kanssa kaikissa mahdollisissa lajeissa, jotta saan säästettyä raikkaat puheenaiheet terveydestä (minun tai koirien -kenen tahansa) vaikka niille päiville, kun viimein istun keinutuolissa whippet vierelläni enkä keksi enää muutakaan puheenaihetta…

0

Vastaa