Into 4 vuotta!

Eilen 10.5.2012 Into täytti neljä vuotta! Synttäreitä juhlittiin koiramaiseen tapaan ilta-auringon paisteesta nauttien ja kylpien (ojassa), kierien (mudassa), jahdaten, nahistellen, nuuhkien ja tutkien.
Synttärikemuille luonnon helmaan mukaan päässyt hoitokoira Totokin viihtyi, vaikka vuosi sitten ”koiranelämään” totutellessaan se hieman vierasti inhottavan mutaista peltoa. Velipoika Remu onkin oppinut jo talon tavoille ja kieri ja kiehnäsi innoissaan pellolla aivan kuten itse synttärisankarikin. Into kyllä osaa ottaa kaiken ilon irti koiranelämästä! Elnakin nautti, kun sai toteuttaa itseään: juosta päättömästi ympäriinsä.
Toivottavasti muillakin Repolaisilla, eli Rumballa, Leonilla, Milalla, Manulla ja Tikrulla oli myös oikein mieluisat syntymäpäivät!
0

2 kommenttia artikkeliin ”Into 4 vuotta!

Vastaa