Siivouspäivä

Meillä on ongelma. Tuo oikeanpuoleinen, joka on lähtöisin tuosta vasemman puoleisesta. Elnasta lähtee nyt ihan törkeästi karvaa ja ihan oikeasti sen harjaamista furminaattorilla olisi voinut jatkaa ikuisuuden. Tällaisina hetkinä sitä miettii, miksi omistaa kaksi tuollaista kunnon karvakoiraa. Eikö joku kevyemmin taljoitettu koira olisi helpompi?

No kyllä varmasti olisi. Into yrittää esittää kuin ei ollenkaan tietäisi mistä puhutaan, mutta oikeasti siitä lähtee ihan saman verran karvaa kuin Elnastakin (huomatkaa kuvassa väriä vaihtanut ja kasvanut möykky – ja siitä huolimatta Inton valtava leijonan harja). Remustakin lähtee jonkin verran haituvia, mutta jotenkin sen karva on ehkä sitkeämpää kuin noiden muiden, jotka vaan levittelevät haituloitaan ympäri kämppää jokaisella hännän huiskautuksellaan. Karvoja on kaikkialla ja paljon. Kiitos vaan tästä, ihmisen parhaat ystävät. Näinä hetkinä tunnen kyllä kovasti sielujen sympatiaa imuria kohtaan. Onneksi meillä on vielä yksi avaamaton pussillinen käyttämättömiä pölypusseja siivouskomerossa!

0

2 kommenttia artikkeliin ”Siivouspäivä

  1. Aksulla on kaksi karvanlähtöaikaa: Ne molemmat kestää puoli vuotta. Keväällä sillä on aina sellainen kunnon varisteluhetki, mutta vaikka siitä harjaa ihan hillittömät kasat karvaa irti, niin aina sitä riittää lattioillekin asti ja koira ei näytä yhtään kaljuuntuvan. o.o

  2. Hyvin sanottu, meilläkin taitaa olla kaksi karvanlähtöaikaa samalla kaavalla 😉 Musta tuntuu, että meidän jengin pahin karistelukausi on kesän loppu: en tajua miten kesäturkin tiputtaminen ja vaihtaminen paksuun talvikarvaan voikin kestää niin kauan ja tuntua niin loputtomalta! Mun koirat on ihan epäloogisia!

Vastaa