C’mon, get over it! (Väärä nokka väärissä paikoissa)

Pieni musta terrieri oli tänään hammaskivenpoistossa ja kotiutui kaksi tuntia myöhemmin, neljä hammasta köyhempänä. Tuliaisina sillä oli vielä kipu- ja antibioottikuurit, joista ensimäisenä mainittu kelpasi Elnalle. Elnasta on tullut näemmä paitsi näpistelijä, myös jonkinlainen lääkeaineiden väärinkäyttäjäkin. Hip hei!
Sillä välin, kun minä asettelin vielä nukkuvaa terrieriä mukavasti lämpimään koppaan olohuoneeseen, eteisessä jokin raidallinen työnsi jälleen nenänsä asioihin, jotka eivät kuuluneet sille. Se anasti käsilaukustani (aika vaihtaa laukkua?) paketillisen kipulääkkeitä, joita eläinlääkärikin oli kehunut erittäin maistuviksi, eikä siitä ollut epäilystäkään siinä vaiheessa, kun löysin Elnan eteisestä kipulääkepaketin kimpusta!
Onneksi löysin sen ajoissa, sillä lääkelaatikko ei olisi kestänyt enää kauaa – kyse oli sekunneista. Se oli jo täynnä reikiä, mutta paljaana laatikossa kolisevat lääkkeet olivat vielä koskemattomina. Huh! Kerrankin näin. Onkohan se vieläkin katkera niistä synttäreistään? C’mon, get over it!
Remu on vielä tätä kirjoittaessani, 20:15 ihan tokkuroissaan, vaikka operaatiosta on kulunut jo ainakin neljä tuntia. Olen pitänyt sitä silmällä ja yrittänyt pitää sen lämpimässä, mutta sekava terrieri vaihtelee jatkuvasti sijaintiaan ja sammuu sitten johonkin keskelle reittiään. Kun huomasin sen värisevän lattialla puin sille kevyen manttelin. Toivottavasti sen olo helpottuu pian!
Meillä joulunodotus alkaa siis Remun osalta melkoisilla lääkehuuruilla. Eläinlääkäri mainitsi, että sitä voisi käyttää hammaskontrollissa eläinlääkärillä vaikkapa puolen vuoden välein, sillä se on hyväkuntoinen koira ja kestää nukutuksia, eikä tiheämmällä käyntivälillä hampaiden poistoja jouduttaisi tekemään. Tänäänkin ikenistä löytyi paitsi heiluvia hampaita, myös tulehdusta joka oli saanut ikenet vetäytymään ikävästi. Eläinlääkärinä työskenteli keponi serkku, joten sain jäädä seuraamaan operaatiota, mikä olikin yllättävän avartavaa. Kenties olemme nyt löytäneet luottolääkärimme, ja vieläpä kunnalliselta puolelta! 🙂
0
Yleinen

2 kommenttia artikkeliin ”C’mon, get over it! (Väärä nokka väärissä paikoissa)

  1. Elnaapa nyt kovasti kiinnostaa sun laukusta löytyvät aarteet. 😀 Selvästi katkera. Onneksi mokoma ei ehtinyt vedellä lääkkeitä mahaansa!

  2. Niinpä! Taisi olla hieman onneakin matkassa, lääkepaketti oli meinaan sen verran huonokuntoinen, että todellinen ihme, että kaikki pillerit olivat vielä tallella!

Vastaa