Tiedättehän sen sanonnan kissasta ja uteliaisuudesta?

Kesän mökkikausi on nyt lumien sulettua avattu ja koirat ovat saaneet ulkoilla sydämensä kyllyydestä monipuolisissa maastoissa metsässä ja pelloilla useina päivinä viikottain. Elna otti enemmän tai vähemmän tarkoituksella tuntumaa myös tutun polun varrella olevaan ojaan, kuten kuvista näkyy. Elnahan ei ui, eikä muutenkaan pidä vettä niin suuressa arvossa kuin Into, mutta niin se uteliaisuus saattaa joskus viedä määrätietoisintakin koiraa. Into heitti talviturkkinsa jo noin viikko sitten samaisissa metsämaastoissa, joskin hieman määrätietoisemmin kuin pikkusiskonsa.

Inton mielestä raikas ja mutainen ojakylpy on kevätmökkeilyn parasta antia! Toki hommaan kuuluu muutakin, kuten…


Maan tonkiminen ja luonnonmukaisen ruokavalion noudattaminen (multa, juuret ja kenties tielle sattuvat kastemadot), sekä

juokseminen yksin, että…

kavereiden kanssa. Oman laumani seurana useilla mökkireissulla on ollut Riesa, jolla silläkin tuntuu olevan kevättä rinnassaan!

4

Vastaa