Kirpparilöytöjä

Minulla ei ole viime aikoina ollut juurikaan aikaa tai innostusta kiertää kirppareita, mutta tänään elvytin aikani kuluksi vanhaa harrastustani ja sainkin yllättyä positiivisesti iskiessäni oikeaan kultasuoneen! Hämeenlinnan suurkirpputorilta löytyi huima määrä kenties jonkun edesmenneen eläinkaupan tarvikkeita, sillä koko pöytä oli täynnä täysin uutta ja käyttämätöntä vermettä alkuperäisine hintalappuineen.

Eikä mitään ihan turhaa tilpehööriä, vaan laatutavaraa avainsanoina Jokke, topcanis ja Hurtta! Päivän saalis oli:

  • Kolmen metrin jälkiliina kumiraidoilla (norm. 18,50 €) 9,20 €
  • Musta nylontalutin (norm. 22,90 €) 11,40 €
  • Damin kaltainen vesilelu (norm. 4 €) 2 €
  • Hurtta Leather Classics -sarjan puolikuristava panta (norm. 23,90) 7 €

Into näyttää uudessa nahkapannassaan ihan super komealta ja jatkan edelleen haaveilua siitä, että jonain päivänä ostan kovia tuskia tuntematta myös Elnalle saman sarjan kaulapannan! Olen ihaillut Hurtan Leather -sarjaa jo pitkään raaskimatta kuitenkaan ostaa ainuttakaan sarjan tuotetta. Minulle on riittänyt tähän asti oikein mainiosti se, että perheemme pikku Remu on kantanut ylpeydellä kaulassaan Hurtta Leather Classics -puolikuristavaa pyöröpantaa unohtamatta sitä, että sillä on myös sarjaan kuuluva talutin.

Inton ja Elnan lenkkityylin kuuluvat muuten perinteiset kuristavat ketjukaulaimet, niin julmalta kuin se kuulostaakin. Hihnoina niillä on joskus tarjouskopasta ostamani nahkajäljitelmähihnat, jotka haaveilen vaihtavani kevyempiin ja kapeampiin (ja paljon kalliimpiin!) rasvanahkataluttimiin. Tänään ostamani topcanis -nylontalutin vaikuttaa kyllä sekin niin kätevältä useine pituuden säätöä mahdollistavine renkaineen ja lukkoineen, että ajattelin hankkivani varmuuden vuoksi vielä toisen samanlaisen. Tuollaiset pitkät monitoimitaluttimet mahdollistavat treenaamiseen spontaanisti lähes missä vaan, kun toinen koirista on helppo lykätä vaikkapa valotolppaan tai koivuun kiinni!

0

Vastaa