Reilu peli

Hyvää eläintenpäivää ja alkanutta eläinten viikkoa kaikille! Olen hirveän huono juhlistamaan (=muistamaan) mitään tämän kaltaisia päiviä ja harvoinpa niinä koirien syntymäpäivinäkään tullaan mitään erityistä puuhamaan. Meillä extrapitkät lenkit tai mahtipontiset eläinkauppatuliaiset osuvat aina miten milloinkin, joten toisinaan lauman arki on juhlaa ja sitten taas juhla arkea.
Tänään koirat ovat kuitenkin saaneet nauttia valoisasta ja sateettomasta aamupäivästä ulkona aamuruokiaan kalastellen – unohdin viime postauksessani mainita, että meillä on myös tällaiset kongin sukua olevat täytettävät pötkylät jokaiselle koiralle, joilla silloin tällöin tulee ”kiusattua” koiria, kuten keponi asian ilmaisee.

Olen vielä melko noviisi keksimään tuolle koirien aktivointipötkylälle täytettä ja täyttötapoja, mutta ainakin raksujen syöminen ulkosalla saa koirien nenät käyttöön, kun raksujen tipahtamista maalle ei kuule ja ne tuppaavatkin heti katoamaan tiheän nurmikon uumeniin – tarkalle nenälle on siis käyttöä.
Onko teillä muilla suunnitelmia eläintenpäivän varalle tai jotain erityistä tiedossa eläinten viikolle? Saavatko koirat extrapitkiä lenkkejä tai hulppeita tuliaisia eläinkaupasta eläintenviikon nimissä?
0

Vastaa