Hyvää joulua – sisältää tarjouskoodin!

Hyvää joulua Kaikille vuonna 2017 matkaamme seuranneille

Joulun kunniaksi tarjoan lukijoille hiukan etumatkaa Sonarcin joulukalenterin joulupäivän tuotteeseen! Vetfoodin ihonhoitosuihke on 25.12.2017 Sonarcin joulukalenterin tarjoustuotteena (-20%), mutta Purematta Paras -blogin lukijat saavat tuotteen tarjouskoodin PurPar jo nyt käyttöönsä pienellä lisäalennuksella! Koodilla pystyt lunastamaan oheisen ihonhoitosuihkeen -25% alennuksella 25.12.2017 klo 23:59 saakka.

Jos siellä ruudun toisella puolella on Olmin kaltaisia nahkamahoja, jotka kaipaavat suojaa ja vahvistusta alati punoittavalle iholleen, niin nyt on oivallinen tilaisuus hankkia iholle suojakalvon tekevä luonnollinen ja turvallinen tuote edullisesti. Ihon hyvinvointia edistävä suihke käy koirien lisäksi muillekin nisäkkäille, sekä matelijoille ja linnuille.

Iloista ja huoletonta joulun aikaa!

 

13

Vastaa