Uusi osoite vuoden alusta alkaen

nikirox_muuttaa

Nikirox.wordpress.com on vuoden alusta alkaen puremattaparas.fi! En osaa sanoa, lisääkö osoitteenmuutos taianomaisesti lisää tunteja viikkoihini ja siten myös kirjoittamiselle, mutta ainakin osoite on vuodenvaihteen jälkeen helpompi muistaa.

Tulen muistuttamaan osoitteen muutoksesta lähempänä ajankohtaa myös blogin Facebook -sivulla ja Instagramissa, joten vaikka unohtaisit lisätä uuden sivun kirjanmerkkeihisi ja kadottaisit meidät hetkellisesti, tulet näppärästi löytämään sosiaalisen median avulla tiesi takaisin Inton, Elnan ja Olmin seikkailujen pariin.

Olen itse aika innoissani tästä uudistuksesta. Aloitin bloggaamisen jo silloin, kun termiä bloggaaminen ei vielä ollut: kirjoitin kirjavan eläinperheeni kuulumisia rakentamilleni kotisivuille osoitteeseen nikirox.net, kunnes lopulta päädyin testaamaan erilaisia hiljattain julkaistuja, oikeita blogialustoja: ensimmäisenä livejournal.comia, sittemmin Vuodatusta ja silloista Blogspottia (nykyinen Blogger), päätyen lopulta tänne WordPressiin.

Yli 10 vuotta jatkunut säännöllisen epäsäännöllinen bloggaaminen pääsee nyt – jos ei tahtinsa, niin ainakin osoitteensa  puolesta – ansaitsemalleen tasolle.

Kiitos tästä kuuluu myös jokaiselle lukijalle ja kommenttinsa jättäneelle. Kiitos! Vaikka kirjoitankin ajatuksiani eräänlaisena terapiamuotona itselleni, on aina äärimmäisen ilahduttavaa ja lohduttavaa huomata myötäelämisen ja vertaistuen määrä; sekä törmätä erilaisissa tilaisuuksissa ihmisiin, jotka kysyvät, oletko sinä se Inton ja Elnan Jenna?” tai ”onko tuo SE Olmi?”

Hyvää joulunodotusta ja mielekkäitä hetkiä vuoden 2016 viimeisimpiin päiviin. Tehdään vuodesta 2017 mahtava seikkailu!

0

Vastaa