Eläimellistä terveyttä koko koirakolle & ARVONTA

Yhteistyössä Effe Balance

Jatketaan reissutunnelmista piakkoin! Haluan tähän väliin kertoa teille tuotteista, joista voi olla paljonkin hyötyä syys-säiden ja märkien ulkoilukelien tehdessä tuloaan.

Törmäsin nimittäin eläinkaupassa kierrellessäni öljypulloon, joka herätti mielenkiintoni pakkauskokonsa puolesta. Näin useamman koiran omistajana tuote, jota oli saatavilla paitsi perinteisissä pienpakkauksissa, myös hieman isommalle koiralaumalle ihanteellisesti sopivissa 500 ml ja 1000 ml pakkauksissa sai täyden huomioni, joten puteli päätyi tarkempaan syyniin.

Päädyin tutkimaan Effektri Dog -öljyvalmistetta tarkemmin ja huomasin, että tuote on vähintäänkin mielenkiintoinen. Kalaöljyn omega kolmosta, extra -neitsytoliiviöljyn polyfenoleja ja D-vitamiinia sisältävä valmiste on täynnä arvokkaita rasvahappoja, joita koiran on vaikea saada riittävästi tavanomaisen ruokavalion puitteissa. Kyllä, myös siinä tapauksessa, vaikka koiran ruokavalioon kuuluisikin näennäisesti laadukas lohinappula.

Faktat pöytään Balance Kit -testillä

Valmisteen tuotesuunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota tuotteen imeytymiseen vaikuttaviin seikkoihin. Kyse on siitä, että elimistö ei ainoastaan saa tärkeitä rasvahappoja – vaan pystyy myös hyödyntämään niitä.

Väittämä ei perustu mututuntumaan, vaan Effektri -tuotteiden jälleenmyyjältä voi tiedustella yksinkertaista Balance Kit -kuivaveritestiä. Testin avulla voi selvittää koiran elimistössä vallitsevan rasvahappotasapainon tilan. Se kertoo, onko koiran ruokavalio sellaisenaan tulehdusta edistävä vai sitä ehkäisevä, joten halutessaan tuotteen käyttöönottoon voi lisätä mielenkiintoista dataa lähtötilanteesta.

Monet koirien terveysongelmat, kuten kuiva iho, kutina tai ongelmat tassuissa voivat johtua elimistön väärästä rasvahapposuhteesta. Siis aivan, kuten meillä ihmisilläkin! Juuri tähän seikkaan on mahdollista vaikuttaa korjaamalla omega-6 ja omega-3 rasvahappojen suhdetta, mikä vaikuttaa suoraan koiran uusiutuvaan solurakenteeseen ehkäisten matala-asteista tulehdusta. Usein erilaiset ”jäävuoren huippuina” koiran olemuksessa näkyvät terveyshaasteet kertovatkin juuri elimistössä jylläävästä matala-asteisesta tulehduksesta. Matala-asteinen tulehdus on usein huomaamaton, mutta rasittaa elimistöä pikkuhiljaa ajan kuluessa ja madaltaa siten koiran vastustuskykyä altistaen erilaisille vaivoille.

Sain blogiyhteistyön merkeissä koirilleni paitsi öljyt, myös kuivaveritestit. Kävin teettämässä testit paikallisella eläinlääkäriasemalla, jossa toimenpide oli helppo ja nopea tehdä. Koe-eläimiksi valikoituneet Into ja Alpi tuskin huomasivatkaan verikokeen ottoa, joten testi itsessään ei aiheuttanut vaivaa rutiinitarkastuksen yhteydessä. Kaiken kukkuraksi sain tuotteet myös yhdelle blogini lukijoista!

Jotta säännöllisen öljynkäytön mahdolliset mitattavissa olevat hyödyt käyvät ilmi, käyn teettämässä tulevaisuudessa uudet testit, joista tulen raportoimaan myöhemmin. Aihe on erityisen mielenkiintoinen, koska erilaisten valmisteiden hyödyistä tunnutaan alati kiisteltävän. Käytännössä näkyvät terveyshyödyt ja niiden rinnalla teetetyt testit puhuvat kuitenkin puolestaan.

Koska Intolla, Olmilla ja Alpilla ei ennen öljyn käyttöä ilmennyt erityisiä terveysongelmia, voi olla, että en tule todistamaan merkittäviä silmin havaittavissa olevia muutoksia. Mutta toistaiseksi olen kuitenkin päässyt nauttimaan siitä, että Inton syvän punertava turkki ei ole enää selkäosastaan kuivakka ja karhea, vaan taipuisa ja elinvoimainen. Yllättäen myös sen vanhoja niveliä vaivannut lievä ylipaino on viimein saatu kuriin (vastaavia kokemuksia öljyn käyttäjillä on muuten useampia!), joten olen jopa suunnitellut vanhan herran toimittamista näyttelyihin sen terveen olemuksen kunniaksi.

Vaikka ”kovan onnen Olmiksi” tituleeratulle lemmikilleni en kuivaveritestiä teettänytkään, olen ottanut öljyn yhtä lailla osaksi myös sen päivittäistä ruokavaliota. Koen, että aktiivista elämää kanssani viettävien koirien terveydentilan edesauttaminen ruokavalion ja sopivan rasvahappotasapainon avulla on sen arvoista ja tulee myöhemmin vastaan säästöinä.

Hyvät asiat ovat vielä parempia jaettuina

Sen lisäksi, että Omega -valmistetta nauttivat paitsi koirani, myös minä innostuin tarttumaan blogiyhteistyön myötä ihmisille tarkoitettuun vastaavaan valmisteeseen. Tein yhtä lailla kuivaveritestin ennen kokeiluni aloittamista ja nyt Balanstri -nimistä valmistetta on mennyt painoni mukainen annostus päivittäin päivän tärkeimmän aterian osana. Tuntuu siltä, että koiranomistajat unohtavat oman terveytensä pohtiessaan koirien ravintoasioita, ja siksipä päätin, että tarvitsen öljyvalmisteen myös itselleni, jotta jaksan uusissa seikkailuissa siinä missä koiranikin!

Arvon blogini lukijoiden kesken koirien 1000 ml Effektri Dog -öljyn lisäksi myös ihmisille tarkoitetun omega -valmisteen Balanstrin, koska tämän kombon avulla koko koirakko on mahdollista loihtia teräänsä! Miltä kuulostaa? Tällä kertaa iloa syksylle jaetaan 22.9.2018, joten jos haluat olla mukana, jätä blogiini kommentti ennen sitä!

Kerro, miksi juuri sinä haluaisit tai tarvitsisit tuotteet itsellesi ja koirallesi. Kerro myös, mikäli haluaisit saada palkintosi oheen myös kuivaveritestit, joiden avulla näet, päästäänkö tuloksiin ihan konkreettisesti vai onko keholla jokin ongelma solurakenteen uusiutumisen tiellä.

Valitsen perustelut kommenttiboksiin jättäneiden joukosta voittajan, joten muistathan kirjoittaa kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi tai Instagram -tunnuksesi, jonka kautta saan sinuun yhteyden mikäli voitto osuu kohdallesi.

Jos haluat lukea lisää Effektri Dog -tuotteen terveyshyödyistä, se onnistuu tämän linkin takaa. Itseäni tuotteen hyödyissä puhutteli etenkin se, että tuotteen sisältämä DHA tukee koiran muistia ja oppimiskykyä, kun taas pienten rasvaisten kalojen öljy luo joustavuutta niveliin, jänteisiin ja lihaksiin.

Ihmisille suunnatun vastaavan öljyvalmisteen, Balanstrin terveyshyödyistä voit lukea lisää tämän linkin takaa. Syy sille, että lähdin itsekin nauttimaan omega-3 -valmistetta hyvin imeytyvässä muodossa piilee siinä, että halusin tehostaa omaa jaksamistani arjessa. Kaikki keinot ovat sallittuja, kun arkeen kuuluu melko vaativa ja hektinen päivätyö ja kolme koiraa, jotka nekään eivät aina päästä helpolla.

Mikäli haluat lukea lisää siitä, miten noin muuten ruokin koiriani ja miten tilanteeseen on päädytty, voit lukea toukokuussa julkaisemani koiran ruokinta -aiheisen jutun. Jutussa kerron, kuinka koirieni ruokakupeista löytyy hieman boheemilla otteella milloin mitäkin: kauden herkkuja, nappuloita, kotiruokaa ja kaikkea siltä väliltä.

51

52 kommenttia artikkeliin ”Eläimellistä terveyttä koko koirakolle & ARVONTA

 1. Mukana arvonnassa! 🙂
  Terveyttä ei voi koskaan edistää liikaa ja liikkuvan nuoren koiran kanssa ”kaikki tarpeen”.

  Kaisa

  @kynsisirkus

 2. Kahden seniorin kanssa on myös käytettävä kaikki mahdolliset keinot. Joku jopa sanoi, että öljylisä helpottais koiran karvanlähtöä. Lauman kaksijalkainen mielenterveyksineen arvostaisi sitä kovasti 😀
  Lauman kaksijalkainen kärsii myös sydänvaivoista, joihin omega3 auttaa, ja jos se auttaa koirien niveliin, kai se nyt ihmisilläkin auttaa? Kroonistuneet nivelkivutkin siitä kiittäisivät, kun jaksettais metsäillä enemmän 🙂

  Kettu

  @njalla84

  • Onnea, tuotepaketti lähtee teidän porukalle kokeiltavaksi! Otahan muhun yhteyttä IG:ssä tai sähköpostitse, niin saadaan voittopotti matkaan!

 3. Mukana ehdottomasti!

  Oma laumani koostuu myös kolmesta koirasta. Vanhin koirani sairasteli pitkään vuosi sitten eikä sen turkki ole vieläkään siitä kunnolla parantunut. Se on kuiva ja hyvin ”pohjavillainen”. Sillä on myös selässä vikaa, joten kaikki tämmöiset omegalisät tekisi sille hyvää.
  Podenconi on todella aktiivinen kuivan kesän orava, nyt viileimpien kelien saavuttua olen huomannut että siltä on rintakehästä ohentuneet karvat johon toivoisin löytäväni jostain öljylisästä apua. Kolmannella koirallani ei ole mitään muiden koirieni kaltaisia ongelmia mutta ei varmasti tekisi sille näyttelykoirana pahitteeksi tuommoinen lisävalmiste :).
  Kaikenlaisia vitamiinejä yms. syötän koirilleni, mutta juuri tätä merkkiä en ole kokeillut vaikka siitä paljon hyvää olenkin kuullut.

  Itsehän en tietenkään muista mitään vitamiinejä syödä vaikka koirille kaikki on pilkulleen laskettua :D. Joten voisihan sitä itsekin kokeilla tätä ja katsoa tuleeko muutosta mihinkään!

  instagram lauurraw

 4. @hulluholsku tarvis tiineyden ajaksi ja palautumiseen kunnon litkut, kun pennun perkuleet imee mamista mehut. Kuivaveritestit kiinnostaa!

 5. @lohtuvalokuvaus Itse olen ollut hyvin pitkään skeptikonomainen ihminen kaikkien litkujen suhteen, sitä ennen myös raakaruoan. Kyllä koira nappulalla pärjää!
  …joo. Ei palata sen enempää alaikäiseen, naiiviin koiraharrastusaloittajaan.
  Nykyään meillä syödään pääsääntöisesti 50/50 summarumilla lihoja laidasta laitaan, on vähän vitskulisiä ja lohiöljyä, luita ja muuta. Öljyistä lohiöljy on tullut ainoaksi tutuksi ja jäädäkseen, joten olisi hienoa päästä kokeilemaan tätä uutta tuotetta. Talossa 13vkon ikäinen pentu ja 3v aikuinen.

  Valloita ja valaise minut, esittely ainakin kuulosti jo hyvältä! 🙂

  (ps. testit ois kans aika jebat!)

 6. Meiltä löytyy nuori ja kasvava seropipoika, jolla on vähän rankka tausta aliravittuna ja fyysisestä kehityksestä jälkeen jääneenä. Ruokinta on ollut koko ajan hiukan tasapainoilua nimenomaan tasapainoisen kasvun tukemiseksi, niin olisi kiva päästä kokeilemaan tällaista meille uutta tuotetta, kun omistaja on vähän hukassa tässä lisäravinneviidakossa. Ongelmaa ei ainakaan helpota pojan valikoiva ruokahalu, joten olisi mielenkiintoista testata saisiko osan tärkeitä ravintoaineita menemään alas näin öljyn muodossa huijaten, kun tavallinen lohiöljy on yök 😀

 7. Bostonpoikien hyvinvointi ykkösasia. Uskaltaisikohan tuota antaa kissalekin, meidän 18v katille voisi olla hyväksi.
  @sampalahti

 8. Mukana! Minun vanhempi koira kärsii ilmeisesti jonkinlaisesta atopiasta ja syksyllä lämmityksen pärähdettyä käyntiin kutina alkaa. Mitä kovemmat pakkaset ja kuivempi sisäilma, sen enemmän se rapsuttaa. Kaikenlaisia tukituotteita iholle on käytössä, mutta jo viime talvi oli sellainen että kortisonia harkittiin. Kevään tullen syyhy aina lakkaa.

 9. Toisen koirani kohdalla vuosien terveysongelmien (iho,vatsa,osittain myös käyttäytyminen) taustalta paljastui viimein hankala sappi-ja haimatulehdus. Kotiruoka nyt käytössä vitamiinein höystettynä ja poika voi hyvin. Mietityttää nyt miten, lähes koiran koko elämän kestäneiden terveysongelmien myötä , ravinteet ja rasvat imeytyvät ja onko tarve tehdä joitain muutoksia ruokavalioon. Kaveri on 9 v.

  Toinen koiramme voi hyvin, syö samaa ruokaa, joten mielenkiintoista olisi verrata testeillä koirien mahdollinen ero.

  Isännälle tuo humaanituote olisi paikallaan 🙂 Hän omaa kuivan ihon ja nykyinen kalaöljyvalmiste ei ole tehonnut odotetusti.

  Instassa laakso.anna

 10. Tämähän tuli kuin tilauksesta! Harjailin eilen meidän Jutia (Mittelspitz) ja huomasin pohjavillan mukana irtoilevan jonkinlaista hilsettä. Jäinkin siinä pohtimaan josko meidän ruokavalioon pitäisi lisätä öljyä. Olen aika amatööri vielä tässä koiran ruokinnassa joten tämä olisi ”helppo” ratkaisu alkuun. Samalla oltaisiin myös valmiita estämään talven pakkasen kuivattamasta tassut, toivottavasti.. Ihaninta olisi tietysti se, että syksyllä meille kotiutuva pieni mittelin alku pääsisi heti nauttimaan tästä öljylisästä ❤️

 11. Mukana! Täältä löytyisi kaksi pilkullista, joiden iho on kesän aikana mennyt vähän huonoon kuntoon. Vanhempi kärsii runsaiden uintien jälkeen hotspoteista ja jonkin sortin karvatupentulehduksesta (ei onneksi vaivaa koiraa) ja nuoremmallakin iho punertaa erityisesti päälaelta. Dalmatiankoiralla moinen päälaenpunerrus tuntuu olevan varsinkin uroksilla hyvin yleistä, enkä siihen juuri syytä keksi. Valkovoittoisella lyhytturkkisella koiralla kun kaikki ihon punerrukset näkyy hyvin läpi niin olisi mielenkiintoista nähdä toisiko tämä öljy muutosta! Ja jos muutos on todistettavissa vielä konkreettisesti testillä niin aina parempi! Nuoremmalla on myöskin kyynärät kuvattu 0/2, joten nivelrikon välttämiseksi öljy olisi hyvä ottaa käyttöön! Olen tästä tuotteesta kuullut aikaisemminkin kehuja niin olisi huippua päästä testaamaan!

  Emäntä on vähän huono syömään kalatuotteita ja olen ihan varma että omegaa jää uupumaan… Oman huonon ihoni takia olisi varmasti tärkeä näitä omegoita saada ja uusi työpaikka ja siitä aiheutuva stressi niin kaikki keinot vaan käyttöön!

  Instassa @jali.waldo.dals

 12. Ehdottomasti haluaisin testata sekä itselleni että koiralleni! Ei ole vielä löytynyt sopivaa tuotetta koiralle ja tekisi varmasti hyvää etenkin turkille. Ja itseltä jää myös liian usein vitamiinit ottamatta! 😀

 13. Mukana. Olisi kiva testata kohta viisivuotiaalle pumipojalle, jolla on selässä ja muuallakin tosi huono turkki.

 14. Mukana!
  Olen jo tovi miettinyt jotain uutta öljylisää meidän poikien 50/50-ruokintaan ja Effektri on ollut yksi vaihtoehto sillä olen kuullut mm. kasvattajilta ja näyttelyharrastajilta hyvää siitä.

  Etenkin näin syksyn kynnyksellä lisäboosti jaksamiseen ei olisi ollenkaan huonu juttu!

  @beagaboos

 15. Haluaisin testata tätä rescuemurulleni, jotta hänen kuntonsa voisi kaikin puolin vahvistua. Mukana

 16. Kahden koiran kuivatassujengi kokeilisi mielellään tuotetta, josko syrjäyttäisi nyt käytössä olevan Nutrolin-öljyn 🙂

  ig: m_minna

 17. Mukana arvonnassa. Laumassa kaksi corgia, joista poika 6-v taas tänä kesänä rapsuttelee itseään (el.lääkäriltä shampoopesut) kovin tiuhaan, tyttö 5-v ei. Nutrolin iho-turkki raakaruuan seassa päivittäin.
  Voisi testata, josko uusi öljy auttaisi. Eri kasvattajilta koirat ja erilaiset turkin rakenteet. Omega-testikin kiinnostaa.
  Itsellä sydän-verisuonitautisuku.

  Kiitos?

 18. Olisi ihana testata näitä! Lapinkoirallamme ikää 10 v. ja ikä alkaa näkyä liikkumisessa. Eikä nuoruus vaivaa enää itseäkään.

 19. Mukana ollaan!
  Itsellä on kolme whippetiä, joista yhdellä epäillään SLO:ta kynsissä, jonka vuoksi ruokavaliossa laadukkaat öljyt ovat tärkeitä.

  Instassa @whipnuts

 20. Mukana! Meillä ei ole vakio öljyä ruokinnassa vaan tulee käytettyä eri tuotemerkkien öljyjä. Kohtuuhintaiselle toimivalle öljylle olisi tarvetta. Mielelläni testaisin tätä 4 koiralle.
  Ohjaajan pitää jaksaa kipsuttaa perässä ja käyttää aivojansa treeneissä. Hyvä öljy ei olis ohjaajallekkaan haitaksi. ?

  ig @wssdogs

 21. Haluaisin testata tätä nartullani, jolla suunnitelmissa pennut vuodenvaihteessa. Edellisten pentujen kohdalla käytössä oli saman hintaluokan kilpailijan valmiste ja karvapeite oli kerrassaan kamala siinä vaiheessa, kun pennut lähtivät maailmalle.
  Insta @saija_j

 22. Mukana ehdottomasti! Kesällä bortsuni turkki pääsi kärvähtämään auringossa pahasti ja on vielä edelleenkin hyvin kuiva ja eloton. Aktiivinen koira kun on, niin nivelten vuoksi tykkään myös syöttää omegoja (lähde on ollut melko vaihteleva, välillä lohiöljy, joskus erilaiset omegajauheet jne.)

  Vanhemman sheltti turkki on aina ollut hyvässä kunnossa, mutta talvisaikaan rasvahapoista on ollut huomattavaa hyötyä. Kylmänkestävyys on sheltilla aina ollut heikko ja alkaa nostella tassuja hyvinkin vikkelään. Öljyistä on kuitenkin edes hiukkasen saatu apua.

  Messarissa muuten pääsin pintapuolisesti tutustamaan ko. tuotteeseen, mutta jostain syystä jäi se ostamatta (kamppailu oli kova ?)

  Ig: @joonaskarhumaa

 23. 10v veteraanitollerini on saanut jo parin vuoden ajan Nutrolin-öljyä, mutta mielelläni tekisin vertailevaa tutkimusta eri valmistajan öljyyn 🙂 Myös nuorempi koiruus ja narunjatke testaisivat mielellään tuotetta, kuivaveritestitkin kiinnostaa ehdottomasti!

  Ig: @annantollerit

 24. Meillä on 4 whippetiä vaarista melkein-vauvaan ja kolme neljästä kilpailevat vielä vinttikoiralajeissa. Yhdellä näistä on sterkan jälkeinen mysteeripöhö-lihavuus, paapalla on kankeat nivelet ja junioritkin varmasti hyötyisivät öljystä! Tosi mieluusti testaisin.

  Itselläni on nivelreuma ja siihen epätoimiva lääkitys, toki testaisin innolla, olisiko ihmis-öljystä apua itsellenikin. Mä olen just sellainen, että en ole KOSKAAN käynyt itse hierojalla tms. mutta koirat ramppaavat hoidossa kuukausittain. Itseään ei saisi unohtaa, koska kuka ne armaan karvakorva-kuravarpaat sitten vie lenkille, kun emännän ruho rapistuu? 😀

  ig: ransunen

 25. Moikka! Kiitos inspiroivasta postauksesta, joka herätteli miettimään myös omaa terveyttä. Olemme ehdottomasti mukana arvonnassa. 🙂 Kaksi shelttiäni syövät tällä hetkellä nappulaa. Toinen voi näennäisesti hyvin, mutta toisella on kuiva, ohut ja hiukan karhea turkki. Myös anturoiden kunto kielii siitä, että jostakin tämäntapaisesta valmisteesta olisi varmasti hyötyä meille. Effektri Dog herätti kyllä omankin mielenkiintoni pitkään pohdittuani, millainen öljylisä voisi toimia omilla koirillani. Myös kuivaveritestit kiinnostaisivat. Terveiset vielä laumaltamme, bloginne on kiistatta seuratuimpien kärkikastissani!

  @qoranur

 26. Meillä on tällä hetkellä käytössä lohiöljy, mutta tämä kuulostaa mielenkiintoiselta ja voisi varmaan toimi paremminkin! Aktiivinen koira kyseessä ja karvanlähtöä se turkin kiillottomuutta on jonkun verran, joten tätä olisi mielenkiintoista testata! Myös verikokeet olisi kiva ottaa jotta näkisi tulokset mahdollisimman laajasti.

  Janina
  @malilabradori

 27. Tätä öljyä olen itsekin pyöritellyt että vaikuttaa mielenkiintoiselta mutta en ole vielä testannut. Talvi tulossa, pakkanen kuivattaa ja iho+turkki on silloin kovilla, joten olisi mahtavaa talvea vasten päästä kokeilemaan tuotetta. Kuivaveritestit tietysti kertoisivat tilanteesta hyvin. Se on kyllä ihan totta että itseään ei muista ajatella koskaan, tuskin omakaan kroppa pistäisi pahakseen hemmottelua. 🙂

 28. Meillä on usein syksyllä mennyt tasut tosi kuiviksi ja huono kuntoiseksi, olisi hienoa jos tämä auttaisi!
  @tahtienloistetta

 29. Mukana arvonnassa! Nuoren koiran kuivat anturat ovat aiheuttaneet päänvaivaa ja kokeilussa ollut monta öljyvalmistetta, ei kuitenkaan vielä tätä! Itsellä myös talvi aikaan iho kuivaa herkästi ja väsymys on jatkuvaa vuodenajasta riippumatta. Huippua olisi päästä tuotteita testaamaan. Verikoetuloksetkin olisivat todella kiinnostava tieto.

  Sanna
  @minibullkossi

 30. Muutaman kerran olen Effe Balance puteli käsissä pyöritellyt, mutta ostamatta on vielä jäänyt. Paljon hyvää olen ko. öljystä. Olisi varmaan hyvä tuote pohjanpystykorvalleni jolla on kuivan ihon, karheiden-punoittavien tassujen kanssa ollut ongelmia.
  Raksujen vaihto hieman helpotti näitä ongelmia, mutta tämä öljy pitäs testata.
  Varmaan molemmille metsästyskoirilleni (pohjiksen kämppiksenä ok myös suomenpystykorva kohta 8kk) öljy auttais myös metsästyskaudella.

  En ollut tiennytkään ns. ”ihmisten versiosta”. Mielenkiintoista olisi itselle kokeilla, kun nivelreuma (36 vuotta sairastanut) on etenkin syksyisin hyvinkin ärhäkkänä kylmenevän ja sateisen ilman takia.

  Toivottavasti onnetar suosisi meitä arvonnassa ja päästäisiin testaan öljyjä ?.

  -Kati ja pystykorvat

 31. Tätä olen pennusta asti koiralleni antanut, aina ollut terve ja hyväkäytöksinen. Ihmisten versio olisi kiva kokeilla, josko toisi itselle samankaltaisia hyötyjä ?

 32. 8v kääpiöbullterrieri Tulppa testaisi tuotetta mielellään! Eli mukana arvonnassa 🙂

 33. Näyttää herkulliselta kupilliselta ruokaa. Mitä herkkuja tuossa annoksessa löytyy? 🙂

  • Heippa, annoksissa on pohjana perinteinen Yrjölän puuro porkkanaraasteella. Paistoksen tultua uunista (jota kokeilin nyt keittämisen sijaan) lisäsin siihen vielä kalkkunan jauhelihaa ja kasvis-sosetta, sekä jääkaapissa olleita maustamattoman kalan rippeitä. Annoksen kruunaa vielä mustikat, joita poimin kupillisen aamulenkillä lähimetsästä.

 34. Mukana. Täällä kutisee niin omistaja kuin koirakin. Talvi tulossa ja se tietää molemmille raapimista ☹️

 35. Kahden seniorin (12 v. ja 15 v.) ja yhden 4-vuotiaan laumassa öljyjä kuluisi kuten tiedät… Kassavaranto rajoittaa joten omegaa menee kausiluonteisesti. Omat omegat jää kauppaan, koska karvaiset lapset ajavat edelle 😉

 36. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Meidän nuorella herralla, Viski 4vee, todettiin juuri viime perjantaina alkava nivelrikko molemmissa olkanivelissä sekä selässä spondyloosia. Joten kunnon öljy todellakin tulisi tarpeeseen. Ja tämä stressin määrä koiran sairastamisesta horjuttaa varmasti omia omega-tasoja, joten tulisi hoidettua sekä koiraa että emäntää samalla! 🙂

 37. Minulla 2 koiraa jolla toisella cushingin tauti, olen välillä antanut nutrolinia ja nyt jotain muuta en muista nimeä. Iho hilseilee kuivuuttaan silti, ois kiva kokeilla jos tämä olisi parempaa, itsellä nivelrikkoa johon öljy varmasti ei olisi pahitteeksi.

 38. Mun veteraanikoira 10v ja nuori ja innokas samojedi kaipaisivat öljyä ruokavalioonsa. Kaikki öljyt aina nuollaan reunoja myöten kupista pois, niin hyviä ovat. Jäin vielä yllättäen työttömäksi, joten valitettavasti sekä omasta että koirien ruokinnan laadusta on jouduttu karsimaan. Se korvataan nyt yhdessäolon ja tekemisen määrällä ja laadulla ☺️ eli tekisi todella hyvää myös minulle pieni öljylisä, etenkin kun talvi alkaa ja ihollani on tapana alkaa kuivumaan. Kuivaveritesti olisi todella mielenkiintoinen, en ole ennen sellaista koirille tehnytkään!

 39. Neljän koiran omistaja arvostan kyllä tuollaista isoa kokoa.
  Toisiksi vanhimmalla on ollut koko elämänsä kaikenlaista vaivaa, eikä se tälläkään hetkellä täydessä terässä ole. Kastroinnin myötä katva huononi merkittävästi, upea säänkestävä turkki muuttui pehmeäksi villaksi. Nivelissä rupee olemaan vaivaa, ja varmaan myös selässä. Juoksemisen jälkeen koira vetää kuin maitohapoille.

 40. Ravintoasiat kiinnostaa aina ja nyt olisi piristys tarpeen, kun vanhemmalla wipukalla epäillään pahaa selkävikaa ja tulevaisuudesta ei tiedetä. Molemmat koirat pääsisivät hyötymään koiran tuotteesta ja itse käyttäisin ihmisen tuotteita. Ehkä kokeilisin ihmisen tuotetta myös mieheeni. ??

 41. Mukana kahden whippetin voimin! Toinen kisaa rata- ja maastojuoksussa joten anturat ja kynnet on kovilla.

 42. Mukana Amerikankääpiökettuterrieri Alma 2v. ja Amstaffi Runo 4kk 🙂
  Molemmilla harrastetaan, ja pääasiassa elävät hektistä pikkulapsi -arkea. Nää syö puoliksi raakaa ja nappuloita, joten tietyt lisät ja öljy menee vakiona. Mielenkiinnolla lähtisin kokeilemaan tätä, josko siitä jäisi luottoöljy meille.
  Terveisin Sasa, Runo ja Alma
  @ig villasasa

 43. Mukana!
  Minulla on vanha jämtlanninpystykorva, joka varmasti kaipaisi jotakin rypsiöljyä kummempaa jäykistyviin niveliinsä ja turkkinsa. Itse taas olen urheilullinen nuori nainen ja hyviä öljyjä olisi hyvä kokeilla myös iho-ongelmiini sekä pitämään minut edes joten kuten sopivassa lihassa 😀
  Instagram @salla.maki

 44. Menisi ehdottomasti testiin meidän 12- vuotiaalle nivelvaivoista kärsivälle havannankoiravanhukselle. Toki puikkonokatkin saisi osansa ihan mielenkiinnosta tuotetta kohtaan, vaikka terveysongelmia ei olekaan.

 45. Meillä asustaa polkujuoksukaverina kultsu, jolla on viime aikoina ollut hilsettä ja olen miettinyt, että voisiko kuivamuonamerkin vaihto auttaa asiaa tai voisiko tuo öljy auttaa. Itse tykkään polkujuosta koirani kanssa, mutta nyt polvi ei oikein tykkää siitä ja on pitänyt ottaa rauhallisemmin.

Vastaa