ARVONTA: Lahjakortti koiran diagnostiseen lämpökuvantamistutkimukseen

YHTEISTYÖSSÄ THERMIDAS VET

Kerroin elokuun lopulla, kuinka kovia kokeneen Olmin fyysistä terveyttä on päästy seuraamaan ja tulkitsemaan lämpökuvantamisen avulla. Tekniikan avulla voidaan seurata paitsi fyysisen trauman kokeneen koiran parantumisprosessia – ja kohdentaa hoitotoimenpiteitä oikein – myös tutkia koiraa tilanteissa, joissa oireen syy ei ole selvä, tai joissa koira ei halua antautua käsittelylle. Aihetta koskevan artikkelin voit lukea kokonaisuudessaan edellisestä postauksesta.

Tein julkaisemani artikkelin myötä pientä tutkimustyötä Instagramissa ja ilmeni, että kyselyyn vastanneista 76% koki, että artikkeli antoi uusia ajatuksia, kun taas 24% artikkelin lukijoista mainitsi asioiden olevan jo entuudestaan tuttuja.

Nyt minulla on ilo arpoa lahjakortti diagnostiseen lämpökuvantamistutkimukseen, eli sinulla voi olla mahdollisuus tutustua aiheeseen nyt myös käytännössä oman koiran kuvantamisen myötä. Kuvantaminen ei vaadi koiran rauhoittamista tai karvojen ajelua, eikä se aiheuta säteilyaltistusta, joten se on mukava ja nopea tapa päästä kartalle siitä, mitä koiran kehossa on meneillään.

Diagnostinen lämpökuvantamistutkimus toteutetaan Tampereella tai Espoossa, joten maantieteelliset haasteet on hyvä ottaa huomioon jo arvontaan osallistuessa. Voit triplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan paitsi tämän blogiartikkelin kommenttikentässä, myös Instagramissa (@puremattaparas) ja Facebook -sivulla (Purematta Paras). Arvonta suoritetaan siis kaikissa kolmessa kanavassa, jolloin jaossa on yhteensä 3 lahjakorttia.

Osallistumisaikaa on 12.9.2020 saakka.

Näin osallistut arvontaan

Voit osallistua arvontaan kirjoittamalla tähän blogipostaukseen kommentin, jossa kerrot, onko diagnostinen lämpökuvantamistutkimus sinulle entuudestaan tuttua.

Blogin kommenttikenttä kysyy nimimerkkisi jälkeen sähköpostiosoitetta, joka ei kuitenkaan näy ulkopuolisille. Kirjoita siihen käytössäsi oleva sähköpostiosoite – jos voitto osuu kohdallesi, on tärkeää, että tavoitan sinut antamastasi sähköpostiosoitteesta!

Tiivistettynä

Arvonnassa palkintona oleva kuvantamistutkimus suoritetaan valintasi mukaan Tampereella tai Helsingissä. Tutkimusta ei ole mahdollista lunastaa muualla Suomessa, eikä arvonnan järjestävät tahot vastaa aiheutuvista matkakuluista.

Arvonta suoritetaan tähän postaukseen kommenttiensa jättäneiden kesken, mutta jos haluat kasvattaa voittomahdollisuuttasi, osallistu arvontaan myös Instagramissa (@puremattaparas) ja Facebookissa (Purematta Paras). Arvontakohtaiset ohjeet löydät erikseen kustakin kanavasta. Koska arvonta on käynnissä kolmessa eri kanavassa, lahjakorttejakin arvotaan yhteensä kolme.

Osallistuaksesi arvontaan kerro kommenttikentässä, oliko lämpökuvantamistutkimus sinulle entuudestaan tuttu juttu. Osallistumisaikaa on 12.9.2020 saakka. Täällä blogissa käynnissä olevassa arvonnassa voittaja nimenomaan arvotaan, joten onnea matkaan!

Kommentin jättäminen

Mikäli sivun alareunaan ei ilmesty (suositeltujen artikkelien jälkeen) ”Kirjoita kommenttisi tähän” ruutua, vieritä sivu takaisin ylös ja klikkaa sitten otsikon alla olevaa ”jätä kommentti” -painiketta.

Arvonnan palkinnon tarjoaa Thermidas VET

Lue lisää: www.thermidasvet.fi

8

33 kommenttia artikkeliin ”ARVONTA: Lahjakortti koiran diagnostiseen lämpökuvantamistutkimukseen

 1. En ole koskaan kuullutkaan moisesta. Olisi mielenkiintoista päästä katsomaan mistä kipuilijakoira on oikeasti kipeä. ❤️

 2. Olen kuullut lämpökameratutkimuksesta ja olisi jännää päästä testaamaan se itse käytännössä.

 3. Olen lukenut jostain julkaisusta lämpökameratutkimuksesta, joten teoria on tuttu. Nyt vain olisi mielenkiintoista saada omasta mummoikäisestä whippetistä lisää tietoa sen kipuoireilusta. Vaikka aika paljon tätä omaani on tutkittu perinteisin menetelmin, antaisi lämpökameratutkimus kenties jotain lisäinfoa mummukan kipukäytökselle.

 4. Lämpökuvantaminen on aina viuhahtanut ohi mennen silmieni alla siellä sun täällä ja olen aina ihastunut enemmän tähän ajatukseen sekä halu päästä kokeilemaan kyseistä tutkimusta koirallani on kasvanut joka kohtaamiskerralla. Varmasti erittäin mieltä avaava kokemus olisi itselle! 😍

 5. Oon lukenut jonkun verran lämpökamerakuvantamisesta ja haluisin oman koirani käyttää kuvissa. Niin mielenkiintoista!

 6. Ei ole ennestään tuttua, mutta olisi hieno päästä tutustumaan oman koiran kroppaan ”pintaa syvemmältä”

 7. Olen aiemmin kuullut, mutta omaa koiraa en ole vielä käyttänyt. Kuulostaa mielenkiintoiselta 🙂

 8. Olen kuullut ja vähän lukenut asiasta, mutta en ole koskaan päässyt testaamaan 😊

 9. Lämpökuvauksesta olin ennenkin kuullut, mutta ei ole omaa kokemusta. Olisi mielenkiintoista ottaa kuvaus yhdeksi työkaluksi lisää 3v vinttaripojan kuntoutukseen 🙂

 10. Vanhempi koirani (nyt jo edesmennyt) kävi kahdesti lämpökameratutkimuksessa, kun oli osallisena fyssariystäväni opinnäytetyössä. Hirveän mielenkiintoinen ja ainakin tämän koiran kohdalla merkkasi oikeat kohdat (diagnoosi oli jo ennen kuvaamista).

 11. En ole koskaan tällaisesta kuullutkaan vaikka koiraihminen ollut 16v! Ja siellä syvässä koiramaailmassa, toki sieltä katosin ihmislapsen myötä. Mutta siis meidän mummo koira on ollut nuoresta asti lantio ihan kova, ei ikinä sitä rentouta vaikka olisi mikä lötköpötkö. Toki meillä whippet herrallakin tää ois jees juttu. Mutta.mummelia nyt ajattelen.

 12. Ei ole entuudestaan tuttu, jotain olen kyllä asiasta lukenut mutta en ole paremmin tutkinut. Kiinnostavaa kyllä.

 13. Tämä olisi täydellinen oman koirulin avuksi! Ilo välillä oireilee pienin vihjein, mutta r-kuvauksista, osteopaatista tai ruokavaliomuutoksista ja lääkärikäynneillä ei ole vielä selvinnyt selkeästi missä voisi olla kipuja, joten pimennossa ollaan edelleen onko kipuja oikeasti vai ei.

 14. Mukana! Ei ole ennestään tuttua, mutta kisakoiran tsekkaaminen ennen lepokautta ei varmasti olisi turhaa työtä 👍

 15. Somessa olen lukenut tästä lämpökuvantamistutkimuksesta, mutta muutoin ei ole vielä tuttu😊 Kovin kiinnostavalta vaikuttaa!

 16. Olen kuullut lämpökuvantamistutkimuksesta ja miettinyt, että sen avulla voisi saada paljonkin uutta tietoa koirastani, jonka olkanivelet on operoitu. Koiralla on usein hieronnan yhteydessä löytynyt jumeja ympäri kroppaa, olisi mielenkiintoista tietää onko ongelma-alue nimenomaan olkapäät vai löytyykö muualtakin jotain.

 17. Olen kuullut mutta ei ole kokemusta vielä, tosi mielenkiintoista olisi päästä kuvaamaan oma koira!

 18. Kyllä kiinnostaa! Olen kuullut lämpökuvaamisesta ennen, mutta en ole varsinaisesti perehtynyt. Tämä voisi toimia hyvin nivelrikkoiselle ei-ihmisystävälliselle koiralle. 😅

Vastaa