Vuoden 2018 parhaimmat artikkelit – lue nämä!

Huhhuh, me jätämme taaksemme melkoisen vuoden. Katsoin sivuston statistiikasta vuoden 2018 kymmenen luetuinta juttua, mutta niiden teemat pyörivät niin vahvasti edesmenneessä koiraystävässäni ja muissa murheellisissa asioissa, että en tällä kertaa kokoa listaa suoraan statistiikkaan perustuen.

Kokoan listan teidän, sekä omien suosikkijuttujeni parista: tässä siis kolme vuoden 2018 luetuimpiin artikkeleihin lukeutuvaa juttua.

1. Ohituskammo

Tammikuussa huomasin, että arkeemme oli pesiytynyt ikävä vieras. Vastaan tulleen koirakon myötä koko lauman olemus muuttui. Hihnat kiristyivät, Olmi nosti häntänsä ylös kaarelle ja Elnan ilme vakavoitui. Minä käännyin kannoillani ja jatkoimme matalan murinan säestämänä siihen suuntaan, josta olimme tulleetkin. Ohituskammo – lue koko juttu täältä!

2. Paska reissu

Vuonna 2018 reissasimme koirieni kanssa koiranhoitoapuna enemmän, kuin minään muina vuosina aiemmin. Yksi suosikkipaikoistani on Ciran luona maalla, jossa toimin koiranhoitajana omistajapariskunnan lomaillessa. Et varmaan halua tietää, mitä tapahtuu, kun samalle lenkille päätyy ripulista kärsivä (ponin kokoinen) irlanninsusikoira sekä kakkatutkijana itseään pitävä whippet, mutta jos mielenkiintosi kuitenkin heräsi, lue koko juttu täältä!

3. Koirabingoa Lontoossa

Henkilökohtainen suosikkijuttuni koko vuodelta on kokoelma Lontoon mielenkiintoisimmista koirakohtaamisista keväältä. Lontoon matkan piti olla täydellinen irtiotto koirankarvaisesta arjesta, mutta löysinkin itseni bongailemasta ja valokuvaamasta toinen toistaan persoonallisempia koiria. Tsekkaa lopputulos tästä!

Jos innostuit koiraperheen muistelmista, voit lukea vielä vuoden 2017 luetuimmista artikkeleista tämän linkin takaa. Vuoden 2017 helmistä löytyy edelleen luetuimpien listan kärjessä keikkuvia artikkeleita, joten jos olet hypännyt matkaamme vasta hiljattain, voi listan tarkistaminen olla hyvä ajatus.

Nyt on kuitenkin oikea hetki keskittyä vuoteen 2019 ja luoda siitä hieno vuosi täynnä tasapainoista arkea, ikimuistoisia seikkailuja ja koirankarvaisia hetkiä.

Iloa ja onnea vuodelle 2019!
16

Vastaa