Alpi Messarissa: Junior Handler SM-osakilpailu (Helsinki Winner)

Moni tuntui ihmettelevän, miksi en ilmoittanut Alpia tänä vuonna Messariin. Vaikka Alpia ei nähtykään whippetkehässä, se kuitenkin ilmestyi mukanani paikalle perjantaina, sillä se esiintyi Siirin kanssa Junior Handler SM-osakilpailussa.

Siiri on osa whippetperhettä ja omistaa Olmin veljen Sulon. Siiri ja Alpi tutustuivat toisiinsa varsinaisesti Tampereella Hau-Hau Dog Showssa, jossa minä en ollut itse edes paikalla. Onkin aika huvittavaa, että Alpilla on ihan omat ystävänsä, joihin minä tutustun paremmin vasta jälkikäteen.

Joka tapauksessa näiden kahden ystävyyttä seuraa mielellään sivusta. Koirilla on niin hyvä intuitio, että ne valitsevat vain hyviä ihmisiä ympärilleen. Ja juuri sellainen Siiri on!

Alpi pomppasi autooni varhain perjantaiaamuna ja perjantai-iltana Siirin mukana Pohjoiseen menevään junaan. Se ei koskaan ennen ollut matkannut junassa, mutta se ei ainakaan saamastani kuvapalautteesta päätellen ollut koiralle minkäänlainen ongelma. Mikäpä sitä ystävien kanssa pelottaisikaan!

Siiri on taitava handleri ja kaksikon kehää oli ilo seurata. Valitettavasti onnistuin itse pilaamaan koko suorituksen, sillä yksilöliikkeissä Alpin huomio kiinnittyi minuun, vaikka se oli koko aamupäivän tyytyväisenä touhottanut Siirin kanssa. Niinpä yksilöliikkeet olikin ainoa osa-alue, josta tipahti erittäin hyvä, kun kaikki muu esiintyminen oli pelkästään erinomaista.

Niinpä kaksikko ei sijoittunut ollenkaan, mutta tarkasteltiinpa videollakin näkyvää suoritusta missä mielessä tahansa, minä olen harvinaisen tyytyväinen ja toivon, että Siiri innostuu piipahtamaan Alpin kanssa muissakin kehissä.

Virallisten kehien jälkeen harjoittelimme tyhjässä kehässä sitä, että Alpin täytyy liikkua ohitseni ja näistä harjoituksista tuo videon viimeinen kohtauskin on. Kyllä se siitä!

Tosi hieno Messaridebyytti alle vuotiaalta koiralta ja sen uudelta ystävältä Siiriltä. Ehkäpä juuri tämä kaksikko nähdäänkin ensi vuonna Messarin rotukehissä?

13

2 kommenttia artikkeliin ”Alpi Messarissa: Junior Handler SM-osakilpailu (Helsinki Winner)

  1. Paluuviite: ALPI PAPIINI 1 VUOTTA — KOIRANPENNUN ENSIMMÄINEN VUOSI

  2. Paluuviite: Mitä kuuluu koiraperheeseen | Purematta Paras

Vastaa